banner

Activiteiten

Body-fit/Aerobic
Het lesprogramma van de body-fit-training bestaat uit het fitter maken van je body door middel van een warming up, gevolgd door een cardiogedeelte, met aerobics. Het tempo wordt in de loop van dit gedeelte verder opgevoerd om de condititie te verbeteren. Daarna volgen de fitnessoefeningen om alle spiergroepen te onderhouden en te versterken. Dit doen we onder andere met buik-moet-weg-oefeningen, BBB-training en pilatesoefeningen. Het programma wordt afgesloten met cooling down, waarin naast heerlijk ontspannen, de getrainde spiergroepen gestrekt worden. Hoewel de opbouw van het programma vastligt, is de invulling iedere keer weer verrassend anders. Bij de oefeningen wordt gebruik gemaakt van steps, dynabands, gewichtjes, etc.
De oefeningen worden ondersteund met lekkere muziek.
Body-fit wordt gegeven op maandagavond en dinsdagavond van 20:00 - 21:00 uur.

Body-shape
In het lesprogramma van Body-shape ligt de nadruk op spierversterking en -versteviging door middel van (pilates)oefeningen. Het cardiogedeelte met de dansjes en pasjes van de aerobictraining komen in deze lessen te vervallen. Body-shape is dus een aanrader voor iedereen voor wie het intensieve aerobic fysiek niet geschikt is of er niet van houdt, of voor diegenen die moeite hebben met het volgen van de pasjes.
Body-shape wordt gegeven op maandagavond en dinsdagavond van 19:00 - 20:00 uur.

Nieuwsgierig geworden???
Je bent van harte welkom op de training op maandagavond om 19:00 of 20:00 uur of dinsdagavond om 20:00 uur om vrijblijvend een keertje mee te doen. Bij deze groepen kunnen nog extra sporters terecht. De eerste groep op dinsdag zit vol.

Kijk bij "Informatie" voor de lestijden en locatie.